Twee jaar lang konden we vanwege corona bijna niets organiseren. Maar nu kan het weer! Dit vieren we met een jeugdkamp voor alle jeugdleden van Poona, en wel op zaterdag en zondag 25 en 26 juni. Zet deze datum alvast in je agenda!

Het kamp houden we dicht bij huis; op het terrein van scouting Hamaland aan de Keppelseweg in Doetinchem. We starten zaterdag begin van de middag en organiseren dan verschillende activiteiten. Daarna gaan we samen eten en hebben we ook voor de avond iets leuks in petto. Slapen doen we in het clubgebouw van de scouting en zondag na het ontbijt staan er toffe spellen op het programma. In de komende weken hoor je elke keer iets meer over het jeugdkamp. Houd daarvoor de nieuwsbrief in de gaten.

We zijn nu al benieuwd wie er allemaal meegaat

Wil je ons dit laten weten? Stuur een mailtje naar jc@gbcpoona.nl of geef het door aan je trainer. Heb je vragen, stel ze dan gerust.

Wij hebben er in ieder geval zin in!!!

Marit, André, Rogier en Joop
(de jeugdcommissie)