2024 staat in het teken van het 50-jarig jubileum van Poona. Dit jubileum kan niet worden gevierd zonder een ouderwetse feestavond! We zijn dit bijzondere jaar daarom gestart met dé feestavond.

3 februari, 2 dagen voor de 50ste verjaardag van Poona, vond als aftrap van het jubileumjaar de feestavond plaats bij Het Onland.

Het was gezellig druk met zo’n 60 leden en introducees. De muziek werd verzorgd door DJ Daryl. Na ontvangst met een drankje (met of zonder alcohol) was er het welkomspraatje van de voorzitter waar iedereen aandachtig naar luisterde. Daarna was er tijd om bij te babbelen of de presentatie van het jubileumboek op het scherm te bekijken. Wat later op de avond werd er zelfs voorzichtig gebruik gemaakt van de dansvloer. Wat opvalt is dat daar vooral de dames en Rob te zien waren. Nieuwsgierig naar de avond? Bekijk de foto’s!