Badmintontoppers komen naar Gaanderen!

Op maandag 4 juli komen de badmintontoppers Jacco Arends en Ties van der Lecq naar Gaanderen. Deze spelers uit het Nederlandse Team verzorgen van 19.00 tot 21.00 uur een badmintonclinic voor de leden.

Om 19.00 uur starten ze met een training voor de jeugd en van 19.50 tot 20.10 uur geven ze een korte en interactieve demonstratie aan zowel de jeugd als de senioren. Iedereen ziet dan van dichtbij de oefeningen die zij dagelijks met het Nederlandse team doen. Om 20.10 uur ontvangen de senioren vervolgens een training van het duo. Alle leden zijn deze avond uitgenodigd om mee te doen met de clinic of om deze te komen bekijken. Neem ook je ouders, opa en oma, broer of zus of een vriendje mee om te laten zien hoe je badminton speelt op een hoog niveau.

Na de clinic kan vrij worden gespeeld. Hiervoor mag je een introducee meenemen. Na afloop volgt een gezellig samenzijn in de kantine om het badmintonseizoen af te sluiten.