Badminton. Een sport die we allemaal kennen. Maar… kun je het ook spelen? Je hebt vast al wel eens tegen een ‘pluimpje’ geslagen. Weet wel: badminton is veel meer dan dat! Het is een professionele topsport.

Jaarlijks vinden er veel internationale toernooien plaats over de hele wereld. Ook staat badminton sinds 1992 op het Olympische programma. Er spelen naar schatting zo’n 100 miljoen mensen regelmatig badminton En niet zonder reden! Badminton is een fysiek zware sport en de snelste racketsport ter wereld. Wie goed wil kunnen badmintonnen moet beschikken over kracht, bliksemsnelle reflexen, snelheid, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie.

Poona vind je in Gaanderen en Doetinchem

In de regio staat GBC Poona bekend als een club met een goed spelniveau en om de gezelligheid. Wij hebben aandacht voor iedereen en voor iedere leeftijdsgroep. Er zijn mogelijkheden voor jeugdspelers, recreatieve spelers en voor leden die competitie spelen. Ook bieden wij mogelijkheden voor mensen die vanwege een beperking meer moeite hebben om te sporten. Onze club telt rond de 140 leden, variërend in leeftijd van 6 tot 82 jaar. Onze vaste speeldagen zijn maandagavond, donderdagavond en vrijdagmorgen. Op maandag en vrijdag spelen we in Sporthal De Pol in Gaanderen, op donderdag in Sporthal de Bongerd in Doetinchem. Onze competitiewedstrijden spelen we op zaterdag in Gaanderen.

Op maandag, vrijdag en zaterdag in:

Sporthal De Pol
Pelgrimstraat 61
7011 BJ Gaanderen
Tel: 0315 – 23 96 27

Op donderdag in:

Sporthal De Bongerd
De Bongerd 81
7006 NH Doetinchem
Tel: 0314 – 37 71 80

Heb jij het in je?

Beschik jij over kracht, bliksemsnelle reflexen, snelheid, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie?