Wij zijn erg blij met iedereen die GBC Poona een warm hart toe draagt. Of je nu ondernemer bent, of als particulier onze club wilt steunen: sponsoren is mogelijk op verschillende manieren.

 

Sponsoren van competitiespelers

Alle jeugd- en senioren competitiespelers van Poona worden gesponsord door een ondernemer. Zij ontvingen van deze sponsoren een clubshirt met het logo van de ondernemer erop. Wij zijn erg blij met deze ondernemers!

SDC
SDC levert onder andere telefonie producten, netwerkwerkproducten en wifi oplossingen aan bedrijven, zoals installateurs, IT bedrijven en Telecom bedrijven. De kennis die SDC heeft van de producten van verschillende merken, maakt dat ze bruggen kunnen bouwen, informatie kunnen geven en ondersteuning kunnen bieden bij het combineren van al deze producten. Ze gaan verder dan het leveren van de producten. Ze zijn namelijk ook erg toegankelijk en staan hun klanten graag persoonlijk te woord voor vragen. Kennis, kunde en verbinden. Dat is SDC.
Meer informatie >

‘t Pömpke Verhuur
Organiseer je een feest voor je bedrijf, een evenement in de gemeente of wil je met je familie iets vieren? Huur dan alle artikelen voor je feest of evenement bij ‘t Pömpke Verhuur. Zij verhuren onder meer biertaps, statafels, tenten en servies, maar verzorgen desgewenst ook de catering uit eigen keuken of zelfs de hele organisatie van je feest.
Meer informatie >

Schoenmode Jeannette
Bij Schoenmode Jeannette werken gediplomeerd schoenadviseurs, waardoor je altijd het juiste advies ontvangt voor je voeten. Zij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken en hun schoenen hebben uitneembare voetbedden en diverse wijdtematen. Daardoor zijn ze in veel gevallen geschikt voor mensen met een eigen steunzool of inlegzool. Ze werken samen met Podotherapeut Mark Schreurs van Voetencentrum Wender. Hij is maandelijks in de winkel voor een inloopspreekuur met een gratis voetencheck.
Meer informatie >

Schildersbedrijf H&J te Boekhorst
Schildersbedrijf H&J te Boekhorst verricht werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Zij vinden het daarbij vooral van belang om de klant bij het project te betrekken. Om dat te kunnen bereiken komen zij bij je langs om je wensen en hun mogelijkheden te bespreken, je te voorzien van advies en om samen met jou een gewenste planning af te stemmen.
Meer informatie >

Quattro Uitzendbureau
De vier speerpunten van Quattro Uitzendbureau zijn: flexibel, kwaliteit, doorzettingsvermogen, plezier. Dit bureau stelt hoge eisen aan zichzelf en ze hanteren een hoge standaard. Ze zijn in het bezit van het NEN-4400-1 certificaat, beschikken over doorzettingsvermogen en vergeten vooral het plezier in het werk niet. De beroepsgroepen waar hun focus op ligt, zijn: productie / uitvoerend, inkoop / logistiek, commercieel / verkoop en administratief / secretarieel.
Meer informatie >

Renée Hissink Badkamers
Wil je een complete nieuwe badkamer, een goed advies en een ontwerp naar eigen wensen? Renée Hissink realiseert dit voor je! Van een standaard badkamer tot de meest luxe uitvoering, met een specialisatie in maatwerk meubels. Via een virtuele 3D-bril kan hij je zelfs een realistisch beeld geven van het eindresultaat. Zo neem je al een kijkje in je nieuwe badkamer, voor deze is gerealiseerd.
Bel Renée: 06-40138672

De Roode Leeuw
Hotel Brasserie Restaurant De Roode Leeuw ligt prachtig centraal gesitueerd in het Achterhoekse industriestadje Terborg. De gunstige ligging, de authentieke warme inrichting en de uitstekende keuken, maken De Roode Leeuw tot een internationaal gerespecteerd hotel en een heerlijke gelegenheid voor elk moment van de dag. Of je nu komt voor een kop koffie op het terras, een zakenlunch, een borrel met bittergarnituur of een uitgebreid diner: het moment is daar.
Meer informatie >

Autobedrijf Bosman
Autobedrijf Bosman is al jaren een bekende naam in Gaanderen en omgeving, op het gebied van zowel de verkoop als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Bij de verkoop van nieuwe auto’s zijn zij gespecialiseerd in KIA. Voor occasions en onderhoud kun je met ieder merk bij hen terecht. Daarnaast beschikken zij over een wasstraat en een pompstation. Daarmee hebben zij alle autowensen onder één dak!
Meer informatie >

Gratis sponsoren via Sponsorkliks.nl

Je kunt Poona gratis sponsoren door je online aankopen aan te schaffen via onze pagina op Sponsorkliks.nl. Je betaalt gewoon dezelfde prijs en de club ontvangt een commissie. Dat is dus gratis sponsoren! Klik op de button hieronder of ga rechtstreeks naar onze pagina op Sponsorkliks.